NVVRT Congres - 25/26 mei 2018 - Theater DeLaMar - Amsterdam 
 
Afbeelding invoegen  
Wij nodigen u ook uit voor het congres van de NVVRT, tezamen met de Amerikaanse AAFP, op vrijdag 25 in Theater DeLaMar in Amsterdam.

De AAFP en de NVVRT hebben hun Amerikaanse en Europese krachten gebundeld om zodoende een uniek wetenschappelijk congresprogramma rondom de niet uitneembare prothetiek te organiseren.
Tijdens dat congres zullen Patrick Rutten, Prof. Dr. DaniŽl Edelhoff, Dr. Marco Gresnigt, Dr. Paul de Kok, Dr. Arndt Happe en Martijn Moolenaar hun kennis, elk over een specifiek onderwerp binnen het fascinerende gebied van de Restauratieve Tandheelkunde, met de deelnemers delen.


Prosthodontics: A Global Affair
Het programma van dit interessante congres is opgebouwd rond de vraag: hoe te handelen bij complexe restauratieve casussen met de prothetische middelen die we tegenwoordig hebben?De mogelijkheden en beperkingen van de huidige tandkleurige materialen worden onderwezen. Ook zal het esthetische resultaat van implantaten in het anterieure gebied worden bezien en besproken, samen met het belang van de juiste tandpositie. Comprehensive behandelplannen, en begrip van de essentiŽle aspecten van minimaal invasieve behandeling, worden behandeld. De vragen waarmee vaklieden altijd mee geconfronteerd worden zijn: Hoe kan je de hechting van keramiek optimaliseren , en is keramiek altijd een beter alternatief dan composieten.
 
Op zaterdag 26 mei 2018 bent u ook nog welkom tijdens de Masterclass van Prof. Dr. J. Raigrodski.

Voor programma-informatie ga naar Programma Congres 2018
Voor sprekersinformatie ga naar Sprekers Congres 2018
Voor inschrijven ga naar Inschrijven congres 2018 

Voor informatie kunt ook terecht op https://prostho.amsterdam