NVVRT Congres - 25/26 mei 2018 - Theater DeLaMar - Amsterdam 
 
Afbeelding invoegen  
Op 25 en 26 mei vond het congres: Prosthodontics: A Global Affair plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. We kijken terug op een mooi congres, met interessante sprekers en nieuwe inzichten!
 
De AAFP en de NVVRT hebben hun Amerikaanse en Europese krachten gebundeld om zodoende een uniek wetenschappelijk congresprogramma rondom de niet uitneembare prothetiek te organiseren. Sprekers Patrick Rutten, Prof. Dr. DaniŽl Edelhoff, Dr. Marco Gresnigt, Dr. Paul de Kok, Dr. Arndt Happe en Martijn Moolenaar deelden hun kennis, elk over een specifiek onderwerp binnen het fascinerende gebied van de Restauratieve Tandheelkunde.


Prosthodontics: A Global Affair
Het programma van dit interessante congres was opgebouwd rond de vraag: hoe te handelen bij complexe restauratieve casussen met de prothetische middelen die we tegenwoordig hebben? De mogelijkheden en beperkingen van de huidige tandkleurige materialen worden onderwezen. Ook zal het esthetische resultaat van implantaten in het anterieure gebied worden bezien en besproken, samen met het belang van de juiste tandpositie. Comprehensive behandelplannen, en begrip van de essentiŽle aspecten van minimaal invasieve behandeling, worden behandeld. De vragen waarmee vaklieden altijd mee geconfronteerd worden zijn: Hoe kan je de hechting van keramiek optimaliseren? En is keramiek altijd een beter alternatief dan composieten?
 
Op zaterdag 26 mei 2018 bent u ook nog welkom tijdens de Comprehensive class van Prof. Dr. J. Raigrodski.

Voor programma-informatie ga naar Programma Congres 2018
Voor sprekersinformatie ga naar Sprekers Congres 2018
Voor informatie kunt ook terecht op https://prostho.amsterdam