NVVRT Congres - 18/19 januari 2018 - Theater DeLaMar - Amsterdam
Het NVVRT congres 2018 vindt op donderdag 18 en vrijdag 19 januari 2018 in Theater DeLaMar in Amsterdam plaats.
De titel van het congres is 'Get your removable fixed'.Graag nodigen wij u van harte uit om bij de congres aanwezig te zijn.
Na het grote succes van vorig jaar heeft de congrescommissie wederom een viertal sprekers uitgenodigd om tijdens het congres te komen spreken. Nationale en internationale sprekers, bekende en misschien (nog) wat minder bekende sprekers, maar wel sprekers van een hoog niveau. Onder de bezielende leiding van Jan Smeekens (moderator) doet Nittert Postema de aftrap, waarna hij wordt afgelost door Prof. Dr. Wall Aet (D) en Prof. Dr. Petra Giertmuehlen (D). Aan het einde van de dag sluit Dr. Sjoerd Smeekens het congres.
 
Daarnaast bent u ook van harte welkom op het Restauratief Pre-Symposium op donderdagmiddag/-avond 18 januari 2018, ook in het Theater DeLaMar. Tijdens dat symposium behandelen Restauratief Tandartsen, met veel interactiviteit, twee restauratieve casussen. Daarnaast houden de winnaressen van de NVVRT Scriptieprijs 2016 en 2017 een lezing over hun winnende scriptie. 
Voor programma-informatie ga naar Programma Congres 2018
Voor sprekersinformatie ga naar Sprekers Congres 2018
Voor inschrijven ga naar Inschrijven congres 2018
 
Daarnaast vindt er op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei 2018 een internationaal congres plaats, ook in Theater DeLaMar in Amsterdam, tezamen met de American Academy of Fixed Prosthodontics. 
Voor informatie en inschrijving van dat congres ga naar https://prostho.amsterdam