Welkom bij de NVVRT
Welkom op de website van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en BelgiŽ.
Lees meer
 
Rolf van Mierlo erkend als Restauratief Tandarts
In de bestuursvergadering van 4 september 2017 heeft het Bestuur van de NVVRT Rolf van Mierlo erkend als Restauratief Tandarts. Van harte gefeliciteerd.

Op maandag 10 juli 2017 heeft Rolf van Mierlo uit Oegstgeest ten overstaan van het Consilium van de NVVRT na de Opleiding tot Restauratieve Tandheelkunde het examen afgelegd, teneinde te worden erkend als Restauratief Tandarts.

Tijdens het examen heeft Rolf twee door het Consilium gekozen casussen uitgebreid behandeld en toegelicht. Tijdens en na de presentatie heeft het Consilium hem nog intensief bevraagd over de twee, maar ook over de 6 resterende casussen.

Het Consilium was van mening dat Rolf van Mierlo voldeed aan de eindtermen, behorende bij de Opleiding tot Restauratief Tandarts. Zijn presentatie was gedetailleerd en correct, zijn verdediging was adequaat en dit alles heeft bij het Consilium geen twijfels achtergelaten.

       Afbeelding invoegen


Iris van den Heijkant winnares NVVRT Scriptieprijs 2017 
Afbeelding invoegen
  Iris van den Heijkant is met haar masterscriptie "Influence of preparation design and restorative material on fracture strength and failure type of direct and indirect restored maxillary premolarsĒ winnares geworden van de NVVRT Scriptieprijs 2017. De ingeleverde scripties voor de NVVRT Scriptieprijs 2017 waren dit jaar, wederom, van een zeer hoog niveau zijn en dit maakte de keuze bijzonder lastig. Voor het jury-oordeel en een samenvatting van de winnende scriptie, ga naar Scriptieprijs 2017 

NVVRT 3-vlaks Restauratiefjes, nu nog 1 avond met 1 spreker. Schrijf in! 

Afbeelding invoegen

 
Voor meer informatie en inschrijving, ga naar Restauratiefjes 2017 of schrijf direct in via  
 
Gaat u eind september mee naar het EPA-congres in Boekarest?
Elk jaar gaat er een grote delegatie van NVVRT-leden (en ook niet-leden) naar het congres van de European Prosthodontic Assocoiation (EPA). Dit jaar wordt het congres in Boekarest (RoemeniŽ) gehouden. Gaat u dit jaar ook mee? Voor informatie en inschrijving ga naar www.epa2017.ro. En wilt u persoonlijke informatie, bel dan met Paul Burger, 010 3000 170. Graag tot in Boekarest!

 Afbeelding invoegen   

 
 Volg ons ook op: