Welkom bij de NVVRT
Welkom op de website van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.
Lees meer
 
Drieluik Restauratiefjes Implantologie 2018 
Het jaar 2018 staat voor de Restauratiefjes in het teken van de implantologie op restauratief niveau. Vragen zoals wanneer is een implantaat bij een complexe casus geïndiceerd? Of welke keuzes zijn er bij het maken van een implantaatkroon? Hoe ziet de CAD/CAM in de implantologie wereld eruit?
Om antwoorden te krijgen op deze vragen nodigen wij u uit voor de drie Restauratiefjes in 2018.

Voor meer informatie en inschrijven: Restauratiefjes 2018 
 
 
                                  Twee NVVRT Congressen in 2018.  
Schrijf nu in voor één congres of voor beide congressen met € 150,-- korting!
 
Afbeelding invoegen

                              Afbeelding invoegen 

Op vrijdag 19 januari 2018 gaan een viertal sprekers, onder de bezielende leiding van Jan Smeekens (moderator), met het onderwerp Get your removable fixed’ aan de slag. Nittert Postema doet de aftrap, waarna hij wordt afgelost door Prof. Dr. Wall Aet (D) en Prof. Dr. Petra Giertmuehlen (D). Aan het einde van de dag sluit Dr. Sjoerd Smeekens het congres af met een lezing.
Op donderdag 18 januari 2018 is er ook weer het restauratieve Pré Symposium met zeer interessante en interactieve casussen.

Het congres van 25 mei 2018 heeft als titel ‘Prosthodontics: a Global Affair’. Het programma van dit interessante congres is opgebouwd rond de vraag: hoe te handelen bij complexe restauratieve casussen met de prothetische middelen die we tegenwoordig hebben?
Sprekers zoals Patrick Rutten, Prof. Dr. Daniël Edelhoff, Dr. Marco Gresnigt, Dr. Paul de Kok, Dr. Arndt Happe en Martijn Moolenaar zullen u met interessante lezingen verrassen.
Op de zaterdag 26 mei is er dan nog een masterclass met Prof. Dr. Ariël J. Raigrodski.

U kunt zich voor elk congres, en voor beide congressen met € 150,-- korting, inschrijven via Inschrijven congres 2018 Ook vindt u op deze website (Sprekers Congres 2018) het uitgebreide abstract en het curriculum vitae van de sprekers. Op www.prostho.amsterdam treft u alle informatie aan over het congres op 25 en 26 mei 2018

Uw aanwezigheid op beide congressen wordt zeer op prijs gesteld. 

 

 Volg ons ook op: