Welkom bij de NVVRT
Welkom op de website van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde. De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en BelgiŽ.
Lees meer

NVVRT Congres 18 januari 2019 - Resto Ortho - Domingo Martin & Maria Jesus Provedo
Afbeelding invoegen
 
Voor alle informatie en inschrijving (met vroegboekkorting): Informatie en inschrijving 

Workshop Linde van Groningen verplaatst naar zaterdag 23 maart 2019
Linde van Groningen gaat dieper in op de vormgeving van de tijdelijke groon op een implantaat in het front. Het programma bevat afwisselend praktijk en theorie. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Eline van Mossevelde winnares NVVRT Scriptieprijs 2018
Eline van Mossevelde is met haar masterscriptie "Het effect van een glasvezelversterkte composietopbouw op de fractuurweerstand en het faalgedrag van endodontisch behandelde premolarenĒ winnares geworden van de NVVRT Scriptieprijs 2018. Lees meer over de NVVRT Scriptieprijs of de winnende scriptie op Scriptieprijs 2018
 
Opleiding tot Restauratief Tandarts
Bent u geÔnteresseerd in de Opleiding tot Restauratief Tandarts? Download dan bijgaand Handboek Restauratief Tandarts.pdf en na lezing bent u op de hoogte van de belangrijkste uitgangspunten van de Opleiding. Voor meer informatie, overleg of vervolgstappen, mail dan met info@nvvrt.com of bel (010) 3000 170.

Volg ons ook op: